Vakbond roept HTM op tot bezinning tijdens kerst

Vorige week hebben we jullie geïnformeerd over de onderhandelingen bij HTM. Leden hebben massaal gereageerd op onze nieuwsbrief met een heel duidelijk signaal. Daarom hebben wij HTM een brief gestuurd om hem aan te sporen deze kerstperiode zich te bezinnen op hun bod.

Massale reacties nieuwsbrief
In de nieuwsbrief van vorige week hebben wij gevraagd wat jullie vinden van de onderhandelingen en van het bod wat HTM heeft gedaan. Dit heeft geleid tot een massale, en eensgezinde, reactie vanuit jullie. De situatie is onacceptabel.

Brief aan HTM
Alle reacties hebben ertoe geleid dat vakbonden gezamenlijk een brief naar HTM hebben gestuurd. In die brief roepen wij HTM op om de kerstdagen zich te bezinnen op het bod wat ze hebben gedaan. De brief tref je als bijlage aan bij deze nieuwsbrief.

Kortom, wij hopen dat HTM gebruikt maakt van deze periode om zich te bezinnen en met betere voorstellen te komen zodat wij verder kunnen onderhandelen. Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte over de voortgang hiervan en over een eventuele reactie.

Voor nu wens ik jullie fijne feestdagen toe.

Sanne van der Meulen
Onderhandelaar CNV Vakmensen
E: s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error