Opnieuw cao overleg bij HTM

Na alle perikelen rondom het cao overleg met HTM, heb ik jullie half januari geïnformeerd dat het cao overleg met HTM verder zou gaan. Vandaag hebben vakbonden en HTM weer aan tafel gezeten om over de voorstellen te praten. Helaas, is er nog weinig nieuws te melden.

Cao overleg


Op 18 januari hebben wij aangekondigd dat wij weer met HTM aan tafel zouden gaan zitten om verder te onderhandelen over de cao, omdat HTM wat water bij de wijn heeft gedaan. Vandaag hebben wij de draad weer opgepakt en de onderhandelingen voortgezet. We hebben onze voorstellen weer op tafel gelegd en van gedachten gewisseld.

Helaas, heeft dit nog niet tot concrete resultaten geleid. Daarom praten wij volgende week op 17 februari verder. Ik hoop dat we dan goede stappen kunnen zetten om alles uit te onderhandelen. En de betreffende eindsituatie gauw voor te kunnen leggen aan de leden. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte!

Vragen en/of opmerkingen?


Heb je al vragen of opmerkingen, schroom dan niet om contact op te nemen met de cao onderhandelingsdelegatie. Je kan ook reageren op de cao pagina van CNV Vakmensen voor HTM, zie: https://www.cnvvakmensen.nl/vervoer/stads-en-streekvervoer/cao-htm/

André van Driel
Remco Portier
Michel Wiersma
Sanne van der Meulen
s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl
Onderhandelaar CNV Vakmensen

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error