Enquête over reorganisaties bij NS

Er wordt overal gereorganiseerd bij NS. Iedereen lijkt ermee te maken te hebben. Direct of indirect. Graag willen wij van jou weten wat jouw ervaringen zijn met betrekking tot de reorganisaties. Daarvoor kan je tot 8 maart 2022 de enquête invullen.
Vul hier de enquête in >

Reorganisaties bij NS: wat vind jij?

Twee jaar geleden stond NS er goed voor. Corona bracht daar verandering in. NS gaf aan dat door de coronapandemie (ondanks overheidssteun) en digitalisering er reorganisaties binnen veel onderdelen nodig zijn. 

Gelukkig hebben CNV Vakmensen en de andere bonden zowel een sociaal plan als een werkgelegenheidsgarantie tot 1 januari 2025 afgesproken. Doel hiervan is om de sociale gevolgen van de reorganisaties op te vangen, jou aan het werk te helpen of je te helpen bij beëindiging van je NS-loopbaan. 

Graag willen wij van jou weten welke gevolgen die reorganisaties nu voor jou hebben. Wat doet het met je gevoel van loyaliteit, veiligheid, zinvol zijn van je werk, maar ook met je relaties met je collega’s en leidinggevenden? 

Over de enquête-resultaten gaan we met NS in gesprek

Op basis van de resultaten van de enquête willen wij met NS in gesprek. En wellicht geven de uitkomsten ook aanleiding voor vragen over wat jij  en je collega’s willen met de cao. Na 8 maart 2022 gaan wij je daarover meer vragen.

Daarom is het belangrijk dat je de enquête invult! Wij willen graag dat jij ervaart dat je zinvol werk doet bij een leuk bedrijf, waar er naar je geluisterd wordt. Ook je collega, die geen lid is, kan de enquête invullen. 

Naar de enquête >

Ike Wiersinga
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 23 50 09 86
E: i.wiersinga@cnvvakmensen.nl