CNV wil met NS praten over manier van leidinggeven bij NS

CNV Vakmensen wil met NS praten over de manier van leidinggeven bij NS. Wat wil NS? Medewerkers die in de houding springen, of medewerkers die zelf de regie pakken? Wij willen daarover met NS in gesprek.

Werkafspraken of dictaat?

De MSO in Amsterdam heeft werkafspraken voor de service-medewerkers aan de medewerkers gestuurd. Bij afspraken geldt dat er sprake is van tussen de ene en de andere persoon of groep. Maar hier lijkt het een dictaat te zijn van de MSO. Geen goede ontwikkeling, zo vinden wij. Maar het lijkt een breder probleem. Wat wil NS nu?
Wil NS dat medewerkers autonoom zijn en zelf de regie pakken en hun functie invullen? Of wil NS medewerkers die in de houding springen als de baas dat zegt? Daarom hebben wij dit issue op de agenda van het reguliere overleg tussen bonden en NS laten zetten. Wij willen van NS een uitspraak wat nu de bedoeling is. Geef je medewerkers verantwoordelijkheid of niet?

Wij houden jou op de hoogte van de reactie van NS. Aanstaande donderdag staat het op de agenda. Wij houden jou op de hoogte.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen?

Dan kan je terecht bij i.wiersinga@cnvvakmensen.nl of via www.cnvvakmensen.nl/vervoer/spoorwegen/cao-ns/ 

Ike Wiersinga, onderhandelaar CNV Vakmensen 
M 06 2350 0986 / i.wiersinga@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error