cao DB Cargo: (online) meeting 24 en 25 juni

Op 12 juni is het laatste voorstel van DB Cargo aan jullie voorgelegd met de vraag of de CNV onderhandelingsdelegatie hier namens jullie verder over mag onderhandelen. Veel collega's hebben inmiddels hun stem al laten horen, dit kan nog tot en met 2 juli. Omdat het voorstel ook vragen en reacties oproept, is er de mogelijkheid deze gezamenlijk te bespreken.

Live meeting 24 juni Kijfhoek

Samen met jullie collega Henk Kruithof ben ik maandag 24 juni van 14:00 tot 17:00 aanwezig op Kijfhoek om jullie vragen te beantwoorden. 

Online meeting 25 juni Teams

Op 25 juni kun je tussen 19:00 en 21:00 inloggen op de Teams-meeting: deelnemen aan de meeting. Mocht het niet lukken in te loggen via de link in deze nieuwsbrief, mag je mij uiteraard even bellen of mailen voor een vervangende uitnodiging per e-mail.  

Kennis maken

Naast de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over het voorstel van DB Cargo, zijn de meetings een mooie gelegenheid om kennis te maken. Zoals René Jongen in zijn laatste nieuwsbrief heeft aangekondigd, volg ik hem op als CNV bestuurder bij DB Cargo. Omdat de overdracht op een hectisch moment heeft plaatsgevonden, is er nog geen goede gelegenheid geweest om mij zelf voor te stellen. 24 en 25 juni zijn een mooie gelegenheid om dat aslnog te doen.

Geen CNV lid?

Het gaat om de cao en de cao is er voor alle medewerkers. Daarom zijn ook de collega's die (nog) geen lid zijn van CNV welkom op 24 en 25 juni. Stuur de uitnodiging dus gerust door aan je collega's. Ook de enquete staat open voor iedereen, bij het tellen van de stemmen zijn de stemmen van CNV leden leidend, de stemmen van de overige collega's zijn raadgevend. De link naar de enquete is te vinden in het nieuwsbericht van 12 juni op de website van CNV.  

Graag tot 24 of 25 juni!

Edwin Meijer 
bestuurder CNV

T. 06-23065395 (ook Whatsapp)
E. e.meijer@cnv.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error