CNV voorstellenbrief Thyssenkrupp Veerhaven

De voorstellenbrief vanuit CNV is verzonden. Op maandag 22 juli 2024 is de voorstellenbrief voor de komende cao-onderhandelingen verzonden naar directeur Frank Tazelaar.

Naar aanleiding van de ledenraadpleging en de uitvraag online, is de voorstellenbrief tot standgekomen. Deze is met de onderhandelingsdelegatie besproken en op maandag 22 juli 2024 verzonden naar de directeur.

De voorstellenbrief staat in de bijlage
De voorstellenbrief zoals deze is verzonden is opgenomen in de bijlage. Er is bewust gekozen om de voorstellen nog niet concreet te benoemen zodat we tijdens de onderhandelingen voldoende ruimte hebben om alle punten te bespreken. Mocht je nog andere punten hebben waarvan jij vindt dat deze aan tafel besproken moeten worden, laat het ons dan weten!

Meepraten en reageren
Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren, of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.
Maak je collega lid!
Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv.nl/werf-een-lid 

Mocht je nog vragen hebben, kun je contact met Wim Schaap, Roel Schellekens of met Kathelijne van der Voort opnemen.

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: 06 4163 6856
E: k.vandervoort@cnv.nl

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error