Update pensioenonderhandelingen en cao-data

Op woensdag 11 september zijn er nieuwe pensioenonderhandelingen geweest. Ook hebben we de data voor de komende cao-onderhandelingen besproken.
De pensioenonderhandelingen van 11 september
De werkgever heeft een presentatie laten zien waarbij er onderscheid is gemaakt tussen drie opties. Als vakbonden hebben wij aangegeven welke optie in onze ogen het best is. De werkgever gaat zich hierover beraden en komt hier bij ons op terug. Als er meer informatie is, houd ik jullie op de hoogte.

De onderhandelingen voor de nieuwe cao gaan van start
Samen met de werkgever hebben wij een aantal data vastgelegd waarop we gaan onderhandelen over de nieuwe cao. Deze ronde bestaat de onderhandelingsdelegatie uit de kaderleden Roel Schellekens, Jan Huijer en Wim Schaap en ik als bestuurder. 

De voorstellenbrief is inmiddels verstuurd en samen met de kaderleden/onderhandelingsdelegatie zullen we de voorstellen aan de onderhandelingstafel toelichten.
De onderhandelingsdata zijn:
14 oktober
11 november
9 december.

Meepraten en reageren
Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren, of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Maak je collega lid!
Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv.nl/werf-een-lid 

Mocht je nog vragen hebben, kun je contact met Wim Schaap, Roel Schellekens, Jan Huijer of met Kathelijne van der Voort opnemen.

Met vriendelijke groet,
Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: 06 4163 6856
E: k.vandervoort@cnv.nl