Uitnodiging ledenvergadering Thyssenkrupp Veerhaven

Op 31 december 2024 loopt jullie cao af. Na de zomerperiode zullen de onderhandelingen van start gaan. Graag nodig ik je uit voor een ledenvergadering zodat we samen de voorstellen kunnen bespreken.

De huidige cao loopt van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2024. Omdat pensioen in de aankomende cao geregeld moet worden in verband met de wettelijke pensioenregels, zijn Nautilus en CNV van mening dat we op tijd moeten gaan starten met de onderhandelingen. Na de zomer zal er gestart worden met onderhandelen. Om samen tot een voorstellenbrief
te komen, ga ik graag met jullie in gesprek. Ik nodig jullie graag uit voor een ledenvergadering.

Ledenvergadering op 2 juli 2024
Wanneer:
2 juli 2024 om 11:00
Waar:
Via MS Teams
De link ontvang je, als je aanmeldt via k.vandervoort@cnv.nl

Tijdens deze vergadering zal ik een concept voorstellenbrief met jullie delen, deze zal gebaseerd zijn op het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV. Graag hoor ik ook van jullie of jullie aanvullingen hebben en wat jullie graag terug willen zien komen in de nieuwe cao. 

Op zoek naar nieuwe kaderleden
Wij vinden het belangrijk om zichtbaar te zijn in de samenleving, op de werkvloer of op school. Onze vrijwilligers, ook wel kaderleden, spelen hierin een aanzienlijke rol. Zij zijn onze ogen, oren en handen op momenten dat het hard nodig is. Als kaderlid kun je ook betrokken zijn bij de cao, je kan dan mee naar de onderhandelingen en aangeven hoe het op de werkvloer er aan toe gaat en wat er verbeterd kan worden. Ook ben je als kaderlid aanspreekpunt voor je collega's als zij ergens tegenaan lopen zoals een ziekmelding, uitbetaling van een toeslag of het inrichten van een thuiswerkplek. Mocht je interesse hebben in het kaderlidmaatschap, hoor ik het graag! Vraag ook vooral informatie bij je collega's die al kaderlid zijn.


Mocht je nog vragen hebben, kun je contact met Wim Schaap, Roel Schellekens of met Kathelijne van der Voort opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: +31 6 4163 6856
E: k.vandervoort@cnv.nl