Leden CNV stemmen in met cao-onderhandelingsresultaat ProRail

Op 1 juli 2024 hebben de bonden en ProRail een onderhandelingsresultaat bereikt over de cao. De afgelopen weken hebben de leden van het CNV en de andere bonden hierover kunnen stemmen.

CNV leden stemmen in met cao-onderhandelingsresultaat

Een grote meerderheid van 76% van de CNV leden heeft ingestemd met het door partijen bereikte onderhandelingsresultaat. Zowel bij de voor- als tegenstemmers werden kritische kanttekeningen gemaakt over de loonontwikkeling.

Hoe nu verder?

Aanstaande donderdag 19 september 2024 hebben de bonden en ProRail een overleg over de stemming. FNV en VHS zullen dan formeel aangeven of hun leden wel of niet hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat. Tot slot wil ik jullie danken voor al jullie input en steun tijdens het onderhandelingsproces. Zonder leden is er geen vakbond! We zullen jullie na donderdag laten weten of het onderhandelingsresultaat kan worden omgezet in een defintief cao resultaat.

Vragen?

Bij vragen, neem dan contact met mij op. Je kunt ook terecht op de cao-pagina waar je kunt meepraten en vragen kunt stellen. Ga naar de cao-pagina: Cao ProRail | CNV - Spoorwegen


Jerry Piqué
Onderhandelaar
065160 2052
j.pique@cnv.nl

Stel hier je vraag

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error