Laatste kans op jouw input op cao onderhandelingen ECT

De cao ECT loopt tot en met 31 december 2024. Tijd om voor die tijd met ECT te onderhandelen over een nieuwe cao per 1 januari 2025. Eind oktober is het eerste overleg gepland. CNV stelt een voorstellenbrief op waarmee wij de onderhandelingen ingaan. Als jij nog suggesties, ideeën of wensen hebt, laat het ons weten voor 30 augustus. Daarna wordt de voorstellenbrief definitief gemaakt.

Eerder dit jaar in maart hebben wij een ledenbijeenkomst georganiseerd waarvoor alle CNV leden waren uitgenodigd. Toen is er al wat input gekomen, maar we zijn inmiddels een paar maanden verder. Heb jij nog onderwerpen die jij graag wil terug zien in de cao onderhandelingen, zoals inkomen, verlof, veilig, met plezier en gezond werken? Geef dit dan door aan Diana via d.kraan@cnv.nl vóór 30 augustus 2024.

Uiteraard houden wij de CNV leden op de hoogte tijdens de cao onderhandelingen. De nieuwsbrieven worden ook op onze website ECT Hutchison Ports Rotterdam | CNV Vakmensen - Havens | CNV Vakmensen geplaatst en kun je daar teruglezen. Heb je vragen, opmerkingen of zorgen? Deel deze dan met een van onderstaande kaderleden of vakbondsbestuurder.

John Gutteling - CSD E1 (TOD)
John vd Bergh - DUG V3
Berry van Egmond - E4 in basis A26 en BGS
Patrick Rotteveel - Spreaders C2 (TOD)

Diana Kraan
Vakbondsbestuurder CNV
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnv.nl