Uitnodiging ledenbijeenkomst Maersk

Jullie werkgever Maersk Line heeft op 3 maart een bod aan vakbonden verstuurd. Wij willen dit bod aan jullie, de leden van CNV Vakmensen voorleggen. Je wordt daarom uitgenodigd voor een online ledenbijeenkomst op 17 maart.

Ledenvergadering
De ledenvergadering zal online plaatsvinden. We vragen je om je aan te melden per e-mail. Wanneer jouw aanmelding binnen is, ontvang je van ons de link naar de MS Teams vergadering. De ledenvergadering vindt plaats op:
woensdag 17 maart, van 15.00 – 16.00 uur.
Zoals aangegeven zal het onderwerp van de vergadering zijn: het bod dat Maersk Line op 3 maart 2021 aan vakbonden heeft gestuurd na onze beraadslagingen op 26 februari 2021. In de ledenvergadering krijg je daarom de vraag wat jij als lid van dit bod vindt.

Gezamenlijke tekst in de bijlage
In de bijlage treffen jullie de tekst die wij samen met het Maersk Professional Network (MPN) hebben opgesteld als informatie aan onze leden. In de bijlage treffen jullie ook onderaan het letterlijke voorstel van Maersk aan de vakbonden, met een aantal voorbeeldberekeningen van hoe de door Maersk voorgestelde wijziging in het One Maersk Bonus Plan financieel kan uitpakken.

Meld je aan voor de online vergadering
Je kan je aanmelden door mij een e-mail te sturen: Arjan Baselmans, bestuurder CNV Vakmensen, e-mailadres a.baselmans@cnvvakmensen.nl Ik ben de voorlopige vervanger van Nancy Abelskamp die tijdelijk afwezig is als bestuurder. Samen met de collega van FNV Havens zorgen wij ervoor dat er een uitnodiging voor een MS Teams meeting wordt verzonden aan alle aanmelders.

Kun je niet bij de ledenvergadering aanwezig zijn?
Kun je er op het geplande tijdstip niet bij zijn, maar wil je wel je mening geven over het bod van Maersk Line, dan kun je ook een e-mail met opmerkingen sturen aan de bestuurder van jouw vakbond, in dit geval aan mij.
Graag tot ziens in de online vergadering van woensdag 17 maart! 

Mede namens Joost van der Lecq, FNV Havens
Arjan Baselmans, bestuurder CNV Vakmensen
a.baselmans@cnvvakmensen.nl

 

 

 

Downloads