Uitnodiging leden Vopak Agencies 2020

Een nieuw jaar, nieuwe vakbondsbestuurders en een goed moment om plannen te maken. Kom daarom volgende week naar de ledenvergadering!

Nieuwe bestuurder CNV vakmensen
Vanaf 15 november jl. is Fadua Toufik de vakbondsbestuurder voor Vopak Agencies vanuit CNV vakmensen.
In december is er al een eerste kennismaking geweest met een aantal collega’s. Uiteraard wil ik jou ook ontmoeten en horen wat er speelt in het bedrijf. Ook is er de gelegenheid om individueel vragen te stellen. Mijn agenda is daarop ingesteld voor deze middag bij Vopak Agencies.

Cao is verlengd tot eind december 2020
Jullie cao is eind 2019 verlopen, nadat deze middels een addendum was verlengd vanaf december 2018.
Er geldt een opzegtermijn van drie maanden voor de lopende cao, dit staat in jullie cao. Als er niet is opgezegd door cao-partijen (werkgever/vakbonden) dan wordt de cao met een jaar onder dezelfde voorwaarden verlengd.
De cao van 2019 is niet opgezegd door de cao-partijen, dus de huidige cao loopt wederom een jaar door. Dat betekent dat we dit nieuwe jaar hebben om met elkaar in gesprek te gaan over de cao. Maak daar gebruik van.

Daarom is het belangrijk om bij de ledenvergadering aanwezig te zijn.
Wanneer: dinsdag 14 januari a.s.
Tijdstip: 14:00 uur
Waar: Havenstraat 21 Schiedam

Kaderleden gezocht

Het zou geweldig zijn als jij als CNV lid kaderlid zou willen worden. Jij bent de oren en ogen van de vakbondsbestuurder. Zonder kaderlid is het lastig mijn werk te doen als bestuurder. Daar is organisatieverlof voor geregeld in de cao (art. 8.3).
Ben je geïnteresseerd? Bel of app mij even op 06-10208590, dan kan ik een toelichting geven.

Organisatiegraad is het belangrijkste voor een sterke cao. Daarom mijn beroep op jou als CNV-lid om andere collega’s die geen lid zijn van een vakbond, lid te maken. Een jaar lid voor de helft van de maandelijkse contributie!

Samen staan we het sterkst!

Hopelijk ontmoeten we elkaar de 14e. Laten we van 2020 een mooi jaar maken in goede gezondheid en met veel werkplezier.

Fadua Toufik,
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 10 20 85 90
E f.toufik@cnvvakmensen.nl