FNV Havens en CNV Vakmensen bereiken een onderhandelingsresultaat bij Vopak Agencies

CNV Vakmensen en FNV Havens hebben op vrijdag 15 januari jl. opnieuw onderhandelingen gevoerd met Vopak Agencies over een nieuwe cao. Cao-partijen hebben een onderhandelingsresultaat bereikt.

Het woord is nu aan de leden
Er komt een ledenvergadering waarin wij een toelichting op de afspraken zullen geven. Gedurende deze bijeenkomst kunnen jullie vragen stellen die wij zullen beantwoorden. Vanwege de verscherpte coronamaatregelen houden CNV Vakmensen en FNV Havens op dinsdag 19 januari 2021 om 19:00 uur een digitale ledenvergadering. Wij verzoeken je voor deze vergadering aan te melden via het volgende mailadres: h.chikhi@cnvvakmensen.nl. De ledenvergadering wordt via Teams gehouden. Op dinsdagochtend 19 januari a.s. ontvang je de link die je voor de vergadering nodig hebt. 

Referendum
Uiteraard wordt het resultaat zoals gebruikelijk schriftelijk aan je voorgelegd. Wanneer je van mening bent dat het resultaat goed genoeg is om het vast te leggen in een nieuwe cao, dan stem je vóór het bereikte resultaat en hebben we een nieuwe cao wanneer de meerderheid dat ook doet. Wanneer je het resultaat niet goed vindt kun je tegen stemmen. Wij adviseren je om je stem pas na de ledenvergadering uit te brengen.

De periode van de raadpleging is vanwege de ledenvergadering bepaald op twee weken. Je kunt tot 2 februari stemmen via de volgende link https://bit.ly/3ssMlnE  Kort na de sluiting van de stemming zullen wij de uitslag bekend maken.

Bijgevoegd ontvang je het onderhandelingsresultaat. 

Met vriendelijke groet,

Mede namens de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen en FNV Havens 

Hanane Chikhi
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen

Downloads