Kennismaking bij Evos nieuwe bestuurder CNV

Op 12 december heeft jullie nieuwe vakbondsbestuurder kennis gemaakt met Ramon Ernst en Heleen Martens samen met de kaderleden: Martijn Wiebes, Ercan Oraz, Bertus Spanjersberg en Bas Nuij.

Fadua Toufik is vakbondsbestuurder in de sector vervoer en heeft daarbij de Rotterdams havens voor een deel in haar pakket. Zo ook Evos in verband met de uitloop van Cao Vopak. Doel komend jaar is komen tot een mooie Cao Evos, waarbij we met z’n allen verwachtingen gaan managen en gesprekken moeten voeren om het pad uit te stippelen met onze leden. Eind 2020 verloopt de Cao Vopak, dus er is werk aan de winkel.

Er is kort gesproken over 2020 en hoe de cao-onderhandelingen in te gaan. De cao verloopt eind 2020 en zal gaandeweg het nieuwe jaar moeten worden uitgestippeld worden hoe nu als zelfstandige onderneming verder te gaan.

Met een goede vertegenwoordiging aan kaderleden die positief ingesteld zijn, zullen we in het eerste kwartaal 2020 een periodiek gesprek houden met werkgever. Waar staan we en waar willen we heen.

Wat staat ons te doen in 2020?
Gaandeweg 2020 zullen we gezamenlijk agendapunten moeten vormen voor de cao-onderhandelingen. Na de zomer zullen de onderhandelingen van start gaan. Daarom zal er voor die tijd een ledenvergadering worden georganiseerd om samen tot deze punten te komen. Wat speelt er op de werkvloer? Welke arbeidsvoorwaarden zijn er belangrijk voor de toekomst bij Evos?

Zorgen dat alle collega’s lid zijn van de vakbond! Want samen sta je sterk en krijg je het meest voor elkaar.  

Vragen/opmerkingen:
Heb je vragen of opmerkingen dan kun je de kaderleden benaderen: David Prins, Ayolt Vaatstra, Martijn Wiebes, Ercan Oraz, Bertus Spanjersberg en Bas Nuij. Uiteraard kun je ook de vakbondsbestuurder benaderen: f.toufik@cnvvakmensen.nl

Hele fijne feestdagen toegewenst vanuit de kaderleden van CNV vakmensen en jouw vakbondsbestuurder! Op naar een mooi 2020 in goede gezondheid.  

Nog geen lid? Schrijf je nu in en betaal de eerste 6 maanden 50% contributie! www.cnvvakmensen.nl 
Kijk ook eens op www.jeachterban.nl 

Fadua Toufik
bestuurder
E.: f.toufik@cnvvakmensen.nl
M.: 06 10 20 85 90