Jouw stem is onmisbaar voor de nieuwe cao KLM Grondpersoneel 2025

De huidige cao loopt af op 1 maart 2025, en dat betekent dat we binnenkort weer om de tafel gaan voor nieuwe afspraken. Bij CNV geloven we dat jouw stem het verschil maakt. Wat vind jij belangrijk voor de nieuwe cao? Jouw input is van onschatbare waarde!

Enquête invullen
We verwachten dat de onderhandelingen in november of december 2024 van start gaan. Tijdens de eerste ronde worden de voorstellen uitgewisseld, en jouw mening vormt de basis van onze inzet. Vul de enquête in vóór 9 oktober 2024 via de volgende link: cao enquête KLM Grondpersoneel. Je kunt ook de enquête invullen via QR-code in de deelbare nieuwsbrief die je kunt vinden in de bijlagelink onderaan deze mail. Ook ideeën van niet-leden zijn welkom, dus deel de link vooral met je collega’s. Op 3 oktober 2024 staan wij op Schiphol Plaza(tegenover I Amsterdam) met onze CNV-koffiekar om jou en je collega’s te trakteren op een heerlijk koffie van onze barista Ruud. Dan delen wij ook de enquete flyer uit aan KLM medewerkers vallende onder de CAO KLM grondpersoneel. Kom jij ook?

Waarom jouw input telt
Jij bent degene die dagelijks het werk doet en weet wat er speelt op de werkvloer. Jouw ideeën en suggesties helpen ons om een cao te onderhandelen die echt aansluit bij de behoeften van alle medewerkers. Samen kunnen we zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving. Denk hierbij aan loonaanpassingen, een betere werk-privébalans, meer opleidingsmogelijkheden en verbeterde arbeidsomstandigheden.

Onderhandelingsdata
De exacte data voor de onderhandelingen zijn nog niet bekend, maar KLM is zich ervan bewust dat deze snel moeten worden vastgelegd. De datum voor de procesafspraken staat al vast: 16 oktober 2024.

Maak jouw collega’s lid voor inspraak in een toekomstige cao
Maak jouw collega’s nu lid van CNV zodat zij meteen inspraak hebben en mee kunnen beslissen over de afspraken die er worden gemaakt met KLM. Wat willen jij regelen in jouw cao? Is het resultaat voldoende om daarmee in te stemmen? Dat is dan aan jou en jouw collega’s. Jij ontvangt per geworven lid een cadeaubon t.w.v. €20,-! Maak ze nu lid voor maar € 24 ,-voor de eerste 6 maanden via: Maak jouw collega lid van CNV!

Cao-traject online
Online kun jij al je vragen kwijt, al het nieuws volgen over dit cao-traject en ook reageren. Ga hier naar de cao-pagina.

Met vriendelijke groet,
Mede namens de kaderleden van CNV,

 

Souleiman Amallah                                     
Bestuurder CNV                              
s.amallah@cnv.nl           
06-20522211

Downloads