Woensdag 16 november Ladies Night in Doetinchem!

De dagen worden korter en de avonden worden langer en kouder: de herfst is begonnen! Dus tijd voor gezelligheid en tijd voor jezelf! En daarom organiseert CNV Vakmensen speciaal voor de vrouwelijke leden uit de Achterhoek een super leuke avond.

Wat staat er op het programma?

Vitaliteit is een trend. Iedereen is zich ervan bewust dat het belangrijk is om fit te blijven en om je te blijven ontwikkelen. Door lichamelijk en geestelijk gezond te leven, blijf of word je energieker en voel je je ook beter , thuis of op je werk. Het klinkt allemaal zo makkelijk en voor de hand liggend.

Babette en Inge van “Happy Healthy Food Friends” herkennen dit maar al te goed van hun dagelijkse werkzaamheden. Zij verzorgen dan ook graag een leuke, interactieve workshop voor ons dames, waarin deze thema’s aan de orde komen en waarin zij ons handvatten en tips geven om in kleine stapjes aan onze vitaliteit te werken.

In de tussentijd is er uiteraard ruimte voor een meet and greet, alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Wanneer en hoe laat?

Op woensdagavond 16 november bij “Van Mien” aan de Grutstraat 49 in Doetinchem. “Van Mien” is een eetwinkel waar je de lekkerste en mooiste producten uit de Achterhoek en Liemers vindt. Speciaal voor ons is de eetkamer op 16 november ook in de avond geopend.

Er is voldoende (betaalde) parkeerruimte aanwezig en kom je met het openbaar vervoer, een bushalte van de buslijn is in buurt. Kijk voor een planning vanaf jouw adres op de app “9292”.

Je bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Heb je geen tijd om te eten? Wij zorgen er voor dat er voor iedereen bij binnenkomst een klein hapje te eten klaar staat.
We verwachten dat de avond rond 21.00 uur is afgelopen.

Voor wie?

Jíj, als gewaardeerd CNV-lid, bent van harte welkom op deze regionale bijeenkomst, maar neem gerust een vrouwelijke collega mee die misschien (nog) geen lid is van de vakbond.

Ook leuk: deze avond kost je niets.

Heb jij net zoveel zin in deze avond als wij?

KLIK HIER om je aan te melden vóór 19 oktober aanstaande.
Je kunt bij je aanmelding aangeven of je alleen komt of met een introducee.
Doe het wel snel, want het aantal plaatsen is beperkt. Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, hebben leden van CNV Vakmensen voorrang op de niet-leden.


Aletta Bulsink, Sandra Kuijer en Yvonne Struikenkamp
CNV Vakmensen, regio 8
info8@cnvvakmensen.nl

* Natuurlijk houden wij rekening met de Corona-voorschriften.  Als het nodig is om de avond naar een later tijdstip te verplaatsen, dan doen we dat.
We gaan er vanuit dat je niet komt als je (mogelijk) ziek bent.