Verkoop locatie Ommen en ledenbijeenkomsten

Gisteren hebben we met Ausnutria en een vertegenwoordiger van “ikwileerlijkezuivel.nl” overleg gehad over de verkoop/aankoop van de locatie Ommen. Wij hebben in dat overleg aangegeven welke afspraak wij daarover graag gemaakt zouden zien.

De directie/vertegenwoordiger van “ikwileerlijkezuivel.nl” heeft ons laten weten welke afspraken zij willen maken. Er werd aangegeven dat er veel draagvlak onder de werknemers is als het gaat om deze te maken afspraken.

Met de directie is afgesproken dat wij de afspraken die de directie/”ikwileerlijkezuivel.nl” wil maken gaan ontvangen voor de door ons (FNV, CNV en Unie) geplande ledenvergaderingen op dinsdag 30 juli zodat we die met jullie kunnen bespreken.

Wij zullen dan ook toelichten welk voorstel wij hebben gedaan en waarom.  De directie heeft aangegeven niet met ons voorstel te willen instemmen.

Het is de bedoeling dat we op dinsdag 30 juli drie ledenvergaderingen organiseren zodat ieder lid die dat wil de kans heeft om aan een van deze vergaderingen deel te nemen.  Waar de vergaderingen gehouden gaan worden horen jullie nog, de tijden zijn:

12:30 tot 13:30
14:30 tot 15:30
16:30 tot 17:30

Ook is er tijdens de bijeenkomsten gelegenheid om je vragen te stellen over de consequenties van deze overname met betrekking tot het sociaal plan.

Voor nu een goed weekend gewenst en tot dinsdag!

Rick Pellis
Bestuurder CNV
06 5120 2994
r.pellis@cnv.nl