Uitslag van de stemming over pensioen Textielverzorging is bekend

Op een eenvoudige manier de informatie over de wijzigingen in de pensioenen met de leden delen, blijkt steeds weer een klus. Naar aanleiding van de informatie en het verzoek om te stemmen, leverde -meer dan anders het geval is- een aantal vragen op. Vragen die veelal na de toelichting wel beantwoord konden worden.
Inmiddels is duidelijk dat de meerderheid van de leden die heeft gestemd, instemmen met de voorgenomen veranderingen. Tijdens een overleg maandagmiddag, bleek dat dit voor alle betrokken vakorganisaties geldt.
Hiermee kan het Bpf MITT verder met de uitwerking. 

Pensioeninformatie

Meer informatie over pensioen vind je op de website van Home | Pensioenduidelijkheid. Dit is een initiatief van vakbonden, werkgeversorganisaties, pensioenuitvoerders en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel is betrouwbare informatie te bieden over het pensioenstelsel. Meer informatie over jouw huidige pensioen kan je vinden via de site van het pensioenfonds MITT. Als je vragen hebt over jouw pensioen, dan kan je deze stellen via Contact (pensioenfondsmitt.nl). 

Willem Kruithof
bestuurder CNV
E: w.kruithof@cnv.nl
M: 06 5160 1998