Uitslag stemming cao en sociaal plan Deutsche Bank

De leden van CNV Vakmensen die hebben gestemd voor de cao en het sociaal plan voor Deutsche Bank hebben voor het resultaat gestemd. Die uitslag hebben we doorgegeven aan jullie werkgever. Nu kunnen de teksten definitief worden gemaakt. Zodra die klaar zijn, zullen we jullie informeren.

Tijdens de onderhandelingen was er ook een kaderlid namens CNV Vakmensen aanwezig: Cor-jan Korevaar. Hij is contactpersoon in het bedrijf en gaat dus mee als delegatielid naar het overleg met de werkgever. Je kunt hem ook aanspreken als je met vragen zit.

Lijkt het jou ook leuk om een volgende keer mee te praten over wat er in de cao moet komen, meld je dan aan. Het is prettig een kadergroep te hebben waar we met elkaar kunnen sparren over wat er in de nieuwe cao moet.

Heb het er ook eens over met je collega die nog niet lid is. In de cao hebben we afgesproken dat de werkgever voor nieuwe leden het eerste jaar lidmaatschap betaalt. Zo kan iedereen eens kennis maken met wat CNV Vakmensen doet.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Klazina Tulner
Bestuurder CNV Vakmensen
M  06-22 48 62 74
E   k.tulner@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error