Uitnodiging Toneelavond in Zwolle op vrijdag 3 februari

Op 3 februari aanstaande organiseert het activiteitenteam van de regio 5 een toneelavond met medewerking van de toneelvereniging SAGEZO uit Wijthmen. Ze spelen de hilarische voorstelling "Als er maar 'muziek' in zit" met veel komische taferelen. Graag nodigen we u hiervoor uit.
Datum Vrijdag 3 februari 2023
Ontvangst 19.30 uur (aanvang 20.00 uur)
Locatie Wijkcentrum De Weijenbelt
Adres Campherbeeklaan 82 (8024 BZ) Zwolle

Korte inhoud

Als er maar ”muziek” in zit van Evelien Evers is een blijspel in drie bedrijven. Er gebeurt altijd wat in de muzikale familie Derksen. Joris zorgt regelmatig voor opschudding, met steeds een ander vriendinnetje. Waarom wil hij toch niet verder met Desi? 't is zo'n aardig meisje, vinden pa en ma (Joris heeft daar een hele andere opvatting over). Ze zit net als vader Derksen en Joris bij de muziek. Dan weet je wat je kunt verwachten, vinden pa en ma. Waarom moeten het toch altijd van die aparte verschijningen zijn? Waarom neemt hij geen voorbeeld aan Sandra, die al jaren met dr. André Platvoet omgaat. Joris en André liggen niet bepaald op dezelfde golflengte. Wat moet Sandra toch met zo'n nerd. Joris en opa hebben dezelfde mening, die vent valt in de familie behoorlijk uit de toon. Oma Lieftink is de stoorzender van het geheel. Wat kan dat mens zeuren. Er klinkt zo nu en dan ook een behoorlijk valse noot van opa's kant. Al met al een stuk met veel humor en rare verwikkelingen.

Nieuwsgierig geworden hoe dit uiteindelijk nog goed moet komen, meldt u dan tijdig aan (vol is vol).

Aanmelden

Voor de organisatie van deze avond willen we graag weten op hoeveel personen we mogen rekenen.

Klik daarom hier om u aan te melden voor deze avond.

Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk vrijdag 27 januari. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging, wij rekenen dan op uw komst. Indien deelname na uw aanmelding niet meer mogelijk is, laten wij het u weten. Mocht u zich aangemeld hebben en onverhoopt toch niet kunnen, dan kunt u zich afmelden bij ons kaderlid Lubbert Schenk, via e-mail lubbert.dini@gmail.com of via telefoonnummer 06-1876 4401.

Wij hopen u te mogen begroeten op vrijdag 3 februari!!

CNV Vakmensen
Activiteitenteam regio 5