Uitnodiging statutaire driekwartsvergadering Goodix

Eerder hebben wij, en jullie, tijdens een online ledenvergadering unaniem besloten om aan Goodix te laten weten dat CNV als vakbond voor onze leden wil optreden en zowel sociaal plan als cao wil afsluiten. Goodix heeft dit onlangs afgewezen en stelt aan een eigen handboek te willen werken in de toekomst met een externe deskundige en dat eventueel ook met de OR te willen bespreken.

Driekwartsvergadering 

Daarmee komen wij automatisch in het volgende traject en zijn wij uitgepraat. Goodix stelt in hun bericht letterlijk de gesprekken met CNV over cao en sociaal plan als afgesloten te beschouwen. Dit betekent dat wij ons nu genoodzaakt zien om een statutaire zogenaamde driekwartsvergadering te houden voor alleen onze leden. 
De reden hiervoor is dat wij volgens de vakbondsstatuten dergelijke vergadering plus stemming nodig hebben om Goodix een ultimatum te kunnen sturen.
Op deze vergadering moet minimaal driekwart van de aanwezigen vóór het houden van vakbondsacties stemmen. Na het verzenden van het ultimatum (met onze cao-voorstellen als eis) hebben wij juridisch de handen vrij voor alle denkbare acties, inclusief desnoods staking.

Ledenbijeenkomst 7 februari: breng je stem uit 

Hiermee nodigen wij jou uit om op maandag 7 februari 2022 om 12.00 uur in zaal 1069 (Moenen) te komen voor het bijwonen van deze bijeenkomst en het uitbrengen van jouw stem. De vergadering zal indien gewenst ook online te volgen zijn inclusief stemming. De ruimte is in hetzelfde gebouw als waar Goodix is gevestigd en de bijeenkomst zal maximaal een uur tot anderhalf uur duren.

Voorbereidende presentatie

Bijgaand tref je de presentatie ter voorbereiding,  samen met onze cao-voorstellen die wij gerealiseerd willen hebben, maar in zijn geheel door Goodix van tafel zijn geveegd. Tot maandag 7 februari aanstaande!

Arthur Bot, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2044 5190 / a.bot@cnvvakmensen.nl

Downloads