Uitnodiging Pensioen Informatie-avond Bergen op Zoom

Pensioen is een ingewikkelde materie. Wat staat er allemaal op uw Uniform Pensioen Overzicht? Moet u doorwerken tot 67 jaar, of misschien nog langer? Kunt u met vervroegd pensioen, en hoeveel inkomen heeft u dan? Het is verstandig als u meer weet over uw pensioen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor leden van 58 tot en met 66 jaar en hun partner. Dus voor mensen die nadenken over hun mogelijkheden rondom (vervroegd) pensioen.
De vakbondsconsulenten (vbc-ers) van CNV Vakmensen organiseren bij u in de buurt een informatie-avond over pensioen.

Het eerste deel van de avond bestaat uit een presentatie, waarbij u al veel te weten komt over pensioen. Hierna bestaat de mogelijkheid tot een individueel gesprek met één van de vbc-ers. We gaan dan in op uw persoonlijke situatie. Het Uniform Pensioen Overzicht wordt bekeken.

We proberen al uw vragen te beantwoorden. Indien nodig, maken we een vervolgafspraak. Na deze avond bent u een stuk pensioenwijzer.

De bijeenkomst wordt gehouden op:

28 september 2022
Locatie: Zalencentrum De Raayberg
Adres: Antwerpsestraatweg 267 te Bergen op Zoom
Tijdstip: 19.30-21.30 uur

Deelname aan deze bijeenkomsten is gratis.

Aanmelden

Wel vragen we u om uzelf vooraf aan te melden. Dit kan tot 19 september 2022.
Aanmelden kan bij voorkeur per e-mail: cnvbouwconsulenten@cnvvakmensen.nl
Telefonisch is ook mogelijk op nummer 030-7511570 op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur. Geef uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. En of uw partner ook komt. Geef aan of u wel of niet een individueel gesprek wilt.

Let op: het aantal deelnemers is beperkt. Meldt u dus zo snel mogelijk aan.

U krijgt geen bevestiging van uw aanmelding. U krijgt wel ongeveer 1 week voor de bijeenkomst de definitieve bevestiging met alle informatie.

Namens de vakbondsconsulenten van CNV Vakmensen
Corry van den Hil
Gust Kuijsten
Ger Wierts
Arjan Aarts