Uitnodiging Fietspuzzeltocht en Natuurwandeling door regio Zwolle/Twente

Uitnodiging Fietspuzzeltocht en Natuurwandeling door regio Zwolle/Twente Na anderhalf jaar lijkt het erop dat het nu mogelijk is activiteiten voor onze leden te mogen organiseren. We kunnen elkaar weer ontmoeten! Deze uitnodiging is gebaseerd op de huidige verwachting van de regels omtrent Corona, mochten deze verwachtingen van de regels veranderen moeten wij de organisatie van deze dagen aanpassen.

Fietspuzzeltocht
Samen met kaderleden organiseert het regioteam Zwolle-Twente een fietspuzzeltocht in de mooie omgeving van Ypelo (waar zich ook de bekende Doorbraak bevindt). Dit met inachtneming van de dan geldende richtlijnen ten opzichte van Corona. Graag nodigen we je hiervoor uit. Je mag je partner of een belang­stellende meenemen onder vermelding van jouw vakbonds-relatienummer.
Programma
De tocht start op 30 september 2021, om 13.30 uur na een kopje koffie. Om 14.00 uur zullen de eerste teams vertrekken vanaf de parkeerplaats achter “de Akkerwal” nabij de Ypeloschool. Deze dag wordt georganiseerd door GerritJan Voortman en Jan Nijland. We gaan uit van max 80 personen. Wanneer er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen krijg je daarvan bericht. Het is dus van belang om je zo snel mogelijk aan te melden, maar uiterlijk 22 september 2021. Wij hopen je dan te mogen begroeten. Hieronder nog de juiste gegevens van de tocht.
Datum                   : donderdag 30 september 2021
Tijd                        : 13.30 uur tot 17.00 uur
Locatie                  : Ypeloschool; Ypeloschoolweg 2a, 7438 RE te ENTER.
Parkeren               : er is voldoende parkeergelegenheid.
Aanmelding         : uitsluitend per e-mail: arendjannijland@gmail.com

2. Natuurwandeling met uitleg over teken(beten) en de eikenprocessierups 
Samen met kaderleden organiseert het regioteam Zwolle-Twente twee dagen waarin Bos en Natuur centraal staan. Graag nodigen we je hiervoor uit. Je mag je partner of een belang­stellende meenemen. Je kan kiezen uit de volgende 2 data en locaties.

A. Op zaterdag 9 oktober is het in Zwolle in
”Uitspanning Het Engelse Werk”. Adres: Het Engelse werk 4 8019 BM Zwolle.
Programma

  • 10.00 uur ontvangst met koffie en iets lekkers.
  • 10.30 uur Mirjam de Groot van STIGAS vertelt over teken(beten), de ziekte van Lyme en
    de eikenprocessierups. Wat kun je eraan doen en waar moet je op letten.
  • 11.40 uur Wandeling in de omgeving
  • 12.50 uur Aperitiefje
  • 13.00 uur Lunch ter afsluiting

B. Op zaterdag 16 oktober is het Buitencentrum Sallandse heuvelrug van Staatsbosbeheer.
Adres: Grotestraat 281 7441 GS Nijverdal (Bos en Heidezaal), neem de zijingang voor het personeel. Er is voldoende parkeerplek.
Programma

  • 10.00 uur ontvangst met koffie en iets lekkers.
  • 10.30 uur Mirjam de Groot van STIGAS vertelt over teken(beten), de ziekte van Lyme en de eikenprocessierups. Wat kun je eraan doen en waar moet je op letten.
  • 12.00 uur Lunch
  • 13.00 uur Wandeling in de omgeving
  • Tot 16.00 uur Aperitiefje (2x)

Aanmelden voor A of B kan digitaal met dit webadres op internet: https://bit.ly/3DjxRf0

Eventuele aanpassingen mogelijk
We hebben per locatie maximaal ruimte voor 80 personen per dag. In verband met de grootte van de groep voor de lezing kan het gebeuren dat we het programma aanpassen. In dat geval begin je  eerst met de wandeling en daarna volgt de lezing. Wanneer er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen, krijg je bericht. 

Meld je zo snel mogelijk aan
Het is dus van belang om je zo snel mogelijk aan te melden, maar uiterlijk 23 september 2021. Wij hopen je dan te mogen begroeten. Voor de organisatie van deze dag willen we graag weten op hoeveel personen we mogen rekenen.

Het activiteitenteam van regio 5 CNV Vakmensen,
Henk Grooters, Lubbert Schenk, Anne Ottens, Harm Groeneveld
Gerrit-Jan Eijbrink en Jacqueline Kraan
M 06 5160 2048 / j.kraan@cnvvakmensen.nl