Uitnodiging bedrijfsbezoek Thales

Samen met kaderleden organiseert het regioteam Zwolle-Twente een bezoek aan het bekende bedrijf Thales in Hengelo.

Maximum aantal aanmeldingen

Er geldt een max van 50 personen. Bij teveel aanmeldingen wordt u op de hoogte gesteld. Indien u niets hoort, bent u aangemeld.

Na de ontvangst bij de receptie, de hoofdingang (office gebouw), wordt u ontvangen in het SFC (Shared Facility Centre) gebouw (koffie en thee) en wordt een inleiding gehouden. Daarna volgt de rondleiding in de fabriek in max 3 groepen. De rondleiding duurt ca 60 minuten. Het bezoek wordt afgesloten met een drankje in het SFC gebouw. Einde bezoek ca 17.15 uur.

Datum    : 23 januari 2023
Tijd         : 13.45 uur
Locatie   : Thales
Adres     : Zuidelijke Havenweg 40 7554 RR Hengelo. Parkeren op het parkeerterrein van Thales.

Het bedrijfsbezoek aan Thales is alléén toegankelijk voor personen die goed ter been zijn en die géén gebruik maken van hulpmiddelen (zoals stok, kruk, rollator o.i.d.).

Dit heeft te maken met veiligheidsvoorschriften op het terrein en het feit dat er een wandeling door de fabriek wordt gemaakt

Gezien de zorgvuldige beveiliging van Thales is het verplicht om uw gegevens bij Thales bekend te laten zijn. Zij zullen dat ook controleren bij de security balie bij de ingang en via de overheid. U mag gerust een introducee meenemen, maar ook voor hen gelden uiteraard de aanmeldingsregels.

Aanmelden

Hieronder de gegevens die zij nodig hebben:
Uw voornaam en achternaam, uw nationaliteit en een geldig legimitatiebewijs (paspoort nr of ID kaart nr, geen BSN), gaarne vermelden in de email.

I.v.m. de controle moeten de aanmeldingen uiterlijk 16 januari 2023 bij Herman Maas binnen zijn. Aanmeldingen daarna worden niet meer aangenomen. Vanwege de benodigde gegevens kunnen aanmeldingen alleen via email gebeuren. Opgave via email bij Herman Maas himm101@gmail.com    

Graag tot 23 januari!                                      

Henk Grooters
CNV Vakmensen
E henk.grooters@hetnet.nl