Uitkomst stemming eindbod Delpharm

Tot vorige week konden jullie stemmen over het eindbod dat Delpharm heeft uitgebracht naar aanleiding van de vastgelopen cao onderhandelingen.

Zo'n 80% van de leden heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zijn stem uit te brengen over het eindbod dat Delpharm heeft gedaan na 3 cao overleggen om tot een nieuwe cao te komen. De uitkomst van de stemming is dat een ruime meerderheid van de leden zich heeft uitgesproken tegen het eindbod. Bij de FNV is de uitkomst net omgekeerd, daar heeft een kleine meerderheid van de leden voor het eindbod gestemd. 

Van de week hebben we overleg gehad met de kadergroep over deze uitkomst. Ik heb jullie werkgever geinformeerd over de uitkomst van onze stemming en daarbij aangegeven dat we op een aantal punten een verbetering van het eindbod als oplossing zien om alsnog tot een cao resultaat te komen. Ik heb ook aangegeven graag binnen een week een reactie te ontvangen. Als deze uitblijft en er komt geen verbetering van het eindbod zullen we volgende week als kadergroep overleggen over de situatie. De FNV heeft aangegeven ons de ruimte te geven en zal nog niet overgaan tot het ondertekenen van de cao.

Een goed cao resultaat bereik je door samen te staan en vuist te maken, vraag eens aan je collega of deze al lid is, zo niet vraag dan of hij ons wil steunen door lid te worden. Aanmelden als lid kan door gebruik te maken van deze link Met jouw collega's staan we sterker. Nodig ze uit! - CNV.nl | CNV

Heb je vragen of opmerkingen deel deze dan via de cao pagina.

Zodra er meer informatie is zal deze met jullie gedeeld worden. 

Voor nu dank voor de steun die jullie hebben getoond tegen het eindbod. 

Vriendelijke groet, 
mede namens de kadergroep

Hank Oomkes
Onderhandelaar CNV

m: 06 5160 2057
e: h.oomkes@cnv.nl