Teken de Petitie voor een beter cao-resultaat en CSP Philips

Tijdens leden informatiebijeenkomsten van afgelopen week in Drachten, Best en online via Teams hebben leden zich uitgesproken over het magere cao-openingsbod van Philips en de uitblijvende instemming van Philips op verbeteringsvoorstellen van vakbonden voor het huidige CSP. An English newsletter can be found with a link.

Het is nu tijd om Philips te laten weten dat leden dit bod ondermaats en respectloos vinden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Philips gehoor geeft aan deze oproep en komt met een eerlijk en verbeterd bod voor cao en CSP.

Petitie NL and ENG

CNV roept jou en jouw collega’s op om massaal de Petitie (zie links hieronder) goed te lezen en online te ondertekenen. Dit kan tot en met zondag 29 september aanstaande.

Teken de Petitie (Nederlandstalig)

Sign the Petition (English)): You will find more information in the English newsletter, inluding the link to the English Petition

De uitkomsten van deze actie zullen we uiteraard op een gepaste manier met Philips communiceren in de hoop dat dit positieve effecten zal hebben op de verdere onderhandelingen.

Je cao online

Op de cao-pagina van Philips kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina/follow us on this webpage: Cao Philips (Philips Nederland) | CNV

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug.
Ga voor informatie en voorwaarden naar Met jouw collega's staan we sterker. Nodig ze uit! | CNV

Mede namens Ad van de Sande, cao-delegatielid,
Arjan Huizinga, bestuurder CNV
06 5160 2032 / a.huizinga@cnv.nl

Stel hier je vraag

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error