Sociaal Plan Cementbouw

Vorig jaar zomer heeft Cementbouw aangegeven dat ze delen van de organisatie wilden verkopen. We zijn door de directie uitgenodigd om te overleggen over een sociaal plan, wat voor sommige werknemers van toepassing zal zijn. Bij de verkoop kan het namelijk zo zijn dat dit consequenties heeft voor jouw baan, arbeidsvoorwaarden en/of reistijd.

De insteek van de verkoop is wel dat zoveel mogelijk mensen mee gaan naar één van de kopers. Echter zoals het er nu uit ziet, zal ook een groep werknemers boventallig worden. De onderhandelingen zijn in volle gang en we hebben je input nodig om zeker te weten dat wij de juiste zaken afspreken voor jou.

Digitale vergadering via Teams

Op woensdag 20 april 2022 houden we een raadpleging voor zowel FNV- als CNV-leden en tevens voor werknemers die geen lid zijn. In de bijlage kun je het Sociaal Plan doornemen zoals het er nu ligt. Let op dit is nog niet de definitieve versie, wij zijn over dit plan nog in onderhandeling! Maar je inbreng is wel van belang.

Aanmelden

De vergadering is 20 april 2022 om 19.30 uur online via Teams, je kunt je hiervoor aanmelden via de mail op: rknoord@fnv.nl. Vervolgens krijg je op 20 april 2022 de link toegestuurd om aan de bijeenkomst deel te kunnen nemen.

Sluit aan en laat weten wat jij belangrijk vindt. Nodig je collega’s ook uit om aan te sluiten en hun input te geven.

Heb je nog vragen of opmerkingen, dan hoor ik deze graag van je.

Mede namens: Margreet Pasman en Selma Deinum (Bestuurders Bouwen en Wonen) en Birgitte Staal (FNV Transport en logistiek).

Willem Timmer
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 20 29 57
E  w.timmer@cnvvakmensen.nl

 

Downloads