Schrijf je in voor de Pensioenbijeenkomst Hardenberg actieweek

CNV Vakmensen is van maandag 4 september t/m 7 september in Hardenberg! Wat gaan we doen en waar kom je ons tegen? Lees dit bericht. Heb je vragen of wil je een gewoon eens een gesprek. Kom langs op één van de locaties waar we aanwezig zijn.

Wat gaan we doen?

We bezoeken de weekmarkten en we gaan bouwplaatsen af.  En waar kun je ons nog meer tegenkomen? Je leest het hier in het meest actuele overzicht
Wil je dat we ook op jouw bedrijf een kop koffie komen drinken, met de OR in gesprek gaan of wat informatie brengen? Reageer onder dit bericht of op de webiste.

Pensioenavond voor leden en niet leden

Op donderdag 7 september 2023 organiseren we in zaal Mulder in Hardenberg een Pensioenavond. De Wet Toekomst Pensioenen is onlangs van kracht geworden. De pensioenfondsen maken op dit moment de plannen voor de overgang naar het nieuwe systeem. Daarom zijn individuele uitkomsten nog niet bekend. De nieuwe pensionwet heeft ook effect op pensioenen die al worden uitgekeerd. Iedereen is welkom, maar wel even inschrijven.

Cor-Hilde van Beijeren (bestuurder van onder meer bedrijfstakpensioenfonds Bouw) geeft een lezing over de belangrijkste wijzigingen op pensioengebied.

Er is uiteraard voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Indien je specifieke vragen hebt kun je die ook al stellen via de website (onderaan plaatsen opmerkingen), we proberen die vragen dan 7 september a.s. te beantwoorden. De avond wordt gehouden in zaal Mulder, Gramsbergerweg 68 in Hardenberg. De avond beging om 19:00 uur, de inloop is vanaf 18:30 uur.

Schrijft u zich hier in (vol=vol!)

Op onze website leest u meer over alle geplande activiteiten in de eerste week van september in Hardenberg en eventuele wijzigingen in de planning: Activiteitenweek Hardenberg

Graag ontmoeten we jou begin september bij een van onze activiteiten!

Regioteam Zwolle/Twente

Stel je vraag:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error