Resultaat bereikt cao Etos

Er is een onderhandelingsresultaat bereikt over de cao Etos. Leden zijn nu aan zet. Jij kunt nu stemmen over het resultaat. Benut deze kans.

Onderhandelingsresultaat 

Het is een spannende periode geweest de afgelopen tijd. De onderhandelingen over de cao bij Etos waren ook op de laatste dag nog spannend. Er is een resultaat bereikt dat CNV Vakmensen positief aan jullie voorlegt. Er zijn belangrijke zaken bereikt en het werd duidelijk dat Etos het belang van medewerkers serieus neemt. Er zijn onder andere afspraken gemaakt over hoe werkdruk aan te pakken en hier wordt in het najaar mee gestart. In de bijlage vind je alles wat besproken is in het onderhandelingsresultaat.

Breng jouw stem uit!

Het laatste woord is nu aan de leden van de CNV Vakmensen. Leden bepalen namelijk of zij akkoord gaan met dit resultaat is. Je krijgt in aanvulling op deze mail een nieuw bericht waarmee je je stem kunt uitbrengen. De stemming loopt tot vrijdag 7 juli 2023, 12.00 uur. De uitslag van de stemming wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Digitale bijeenkomst voor toelichting op het onderhandelingsresultaat

De mogelijkheid bestaat om aan te sluiten bij een toelichting op het bereikte resultaat. De toelichting is via Teams, maandag 3 juli om 20.30 uur. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen en opmerkingen te maken. Wil je deelnemen aan deze meeting? Meld je dan aan via deze link. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, mail of bel mij gerust.

Kitty Huntjens
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 4782 6877
E k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error