Reminder: Gezonde Kookworkshop 19 maart in Sneek

In het voorjaarsprogramma van CNV Actief gaan we aan de slag met vitaliteit. Dit is een belangrijk onderwerp om gezond en met energie je werk te kunnen (blijven) doen. Er is nog plek bij de gezonde kookworkshop op 19 maart in Sneek! Tijdens deze kookworkshop gaan we aan de slag met gezonde producten en kooktechnieken.

Wat gaan we doen? Na een aperitief gaat iedereen onder begeleiding van een ervaren kok aan de slag met het bereiden van een gezonde maaltijd. Wanneer alle gerechten gereed zijn, geniet je van de gerechtjes en bites die met elkaar bereid zijn. De workshop duurt van 16.30 uur tot 21.00 uur.

Het adres is: Oude Oppenhuizerweg 55, 8606 JB Sneek

Om de kookworkshop fris en met energie te starten willen wij een sessie Briskwalking aanbieden. Wij starten hiermee om 16.30 uur op bovengenoemd adres. Een leuke manier om alvast met elkaar kennis te maken voordat we starten met koken.

Wat is Briskwalking? Onze hele maatschappij is er op gericht om ons lichamelijk zoveel mogelijk te ontzien, denk aan roltrappen, liften, machines die ons activiteiten uit handen nemen. Briskwalking is veilig en verantwoord bewegen voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie. Het is meer dan je ene voet voor de andere voet zetten, het is een krachtige manier van lopen waarbij de grote spiergroepen van de armen en benen in een herhalend, ritmisch patroon worden gebruikt. Hierdoor ben je lekker in beweging, maar wordt je lichaam niet te zwaar belast. Goed voor lichaam en geest, probeer het eens uit in deze korte training van 20 minuten.

Beide activiteiten zijn kosteloos te volgen (vol = vol). Meld je aan via https://www.cnvvakmensen.nl/onze-diensten/activiteiten-voor-leden/regionale-activiteiten/ of stuur een mail naar cnvactief@cnvvakmensen.nl.

Namens team CNV Noord Nederland,
Saskia Spaargaren
Sietske Kootstra

Ben je zaterdag 19 maart niet in de gelegenheid om te komen? Op donderdagavond 7 april is er nog een mogelijkheid om de workshop te volgen.