Reminder bijeenkomst 10 maart 2022 in Beetsterzwaag: Ga jij mee op supermarktsafari met Ralph Moorman?

Heb je je nog niet aangemeld voor de Supermarktsafari met Ralph Moorman op 10 maart 2022 in Beetsterzwaag? Er is nog plek, meld je snel aan!

Wat neem jij allemaal mee in je kar tijdens je dagelijkse rondje in de supermarkt? Zou jij meer kennis willen over hoe je nu echt gezond boodschappen kan doen? Ga dan mee met Ralph Moorman op supermarktsafari.Vruchtendrank waar nauwelijks een vrucht aan te pas is gekomen, ‘lightproducten’ waar je dik van wordt, saus met schadelijke toevoegingen: de supermarkt ligt vol levensmiddelen die de gezondheid kunnen schaden. De informatie op de etiketten is vaak regelrecht misleidend. Gelukkig zijn er ook gezonde, schone en ‘eerlijke’ producten in de schappen te vinden – als je weet waar je op moet letten.

Kom 10 maart 2022 mee op supermarktsafari met ons in Beetsterzwaag van 19.30 tot 21.30 uur. Je mag ook een introducé kosteloos meenemen, graag dit melden bij de aanmelding.

Locatie:
De Buorskip
Vlaslaan 26
9244 CH  BEETSTERZWAAG

Zien we je/jullie de 10e? Geef je dan HIER op.

Tijdens de bijeenkomst houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM en zijn wij gebonden aan een maximaal aantal bezoekers (vol = vol). Daarnaast vragen wij rekening te houden met de maatregelen bij De Buorskip: https://www.debuorskip.nl/algemeen/maatregelen-covid-19/ 

Vragen? Mail naar cnvactief@cnvvakmensen.nl of bel 030-751 10 07 (CNV Info).

 

Gezonde groet,

Temmina Bouwknecht
Sietske Kootstra
Vakbondsconsulenten Noord-Nederland.


Over Ralph Moorman:
Ralph Moorman studeerde levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit. Hij is werkzaam als levensmiddelenadviseur, spreker, docent lifestylecoach volgens de principes van zijn eigen hormoonfactorprogramma. Van zijn hand verschenen de bestsellers De testofactor, De hormoonfactor, De boodschappencoach, Het hormoonbalansdieet en Hormoonbalans voor vrouwen. De boeken van Ralph worden uitgegeven door CocoBooks.