Pensioenbijeenkomsten Verf- en Drukinktindustrie

FNV en CNV hebben samen met de werkgevers nieuwe pensioenafspraken gemaakt, en we willen jou hier graag over informeren. Tijdens de bijeenkomst leggen we alles uit en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen over het transitieplan

Belangrijk: na de bijeenkomsten kunnen alleen vakbondsleden stemmen over het transitieplan. Als je nog geen lid bent, is dit het perfecte moment om dat te worden en ook jouw stem te laten horen!

Er zijn twee momenten waarop je kunt deelnemen. Onder de datum is de MS Teams-link voor de bijeenkomst.

Donderdag 12 september van 20.00 – 21.00 uur
Nu deelnemen aan de vergadering

Vrijdag 13 september van 14.00 – 15.00 uur
Nu deelnemen aan de vergadering

Iedere werknemer in de Verf- en Drukinktindustrie is welkom, dus zorg dat je erbij bent! In de bijlage vind je de printversie van de uitnodiging. Ik verzoek je om deze uitnodiging uit te printen en op de tafels in de kantine te leggen, zodat iedereen die het aangaat goed geïnformeerd kan worden over het pensioen. We zien je graag op één van de bijeenkomsten.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven. Ze kunnen ook zelf lid worden via https://www.cnv.nl/lid-worden/ Word lid! 

Alptekin Akdogan
bestuurder CNV
M: 06 4162 9515
Ea.akdogan@cnv.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error