Ledenvergadering over APC op 24 september in Bergen op Zoom

Afgelopen periode hebben we op 27 augustus en 3 september 2024 cao-onderhandelingen gehad. Het overleg is in een open en goede sfeer verlopen. Er is gezamenlijk verkend of een automatische prijscompensatie (APC) onderdeel kan worden van jullie cao.

Hier is een uitkomst van de onderhandelingen uitgekomen die we aan jullie voor willen leggen. Op 4 september 2024 zijn jullie hierover geïnformeerd door middel van een gezamenlijke nieuwsbrief van de onderhandelingsdelegatie.

Schriftelijk stemmen

De uitkomst van de onderhandelingen is vandaag - vrijdag 20 september 2024 - met alle medewerkers van Allnex gedeeld. (Zie ook de bijlage met nogmaals de brief van Allnex.) Om deze uitkomst met jullie te bespreken, organiseren wij (FNV en CNV) gezamenlijke ledenraadplegingen.

De bijeenkomsten worden gehouden op dinsdag 24 september 2024

  • Sessie 1:              Aanvang 13.00 tot 14.00 uur         in de kantine
  • Sessie 2:              Aanvang 15.00 tot 16.00 uur         in de kantine      

Na de toelichting en beantwoording van vragen gaan de leden stemmen over de uitkomst van de onderhandelingen. Stemmen doen we als bonden apart en doen we schriftelijk. Een stemformulier krijg je aan het eind van de ledenvergadering uitgereikt. Om je stem geldig te laten zijn hebben wij jouw lidmaatschapsgegevens nodig. Neem je lidmaatschapspasje of bondsnummer mee. Kun je echt niet aanwezig zijn dan kun je je stem uitbrengen door middel van een machtigingsformulier. Het machtigingsformulier geef je aan een van je collega’s uit de onderhandelingsdelegatie.

In de cao of niet?

Kom dus naar de bijeenkomst en laat horen of een automatische prijscompensatie deel uit zou moeten gaan maken van jullie cao. Zijn er collega’s nog geen lid van de vakbond, dan kunnen ze dit voor het begin van de ledenvergadering alsnog worden en dan meteen deelnemen aan de vergadering en eventuele stemmingen.

Met vriendelijke groet,

Peter Passier en Rinke de Ridder (kaderleden CNV)

Leon van der Elsen (bestuurder CNV)

Downloads