Leden stemmen in met Sociaal Plan Vlisco

Recent is jullie gevraagd of jullie kunnen instemmen met het Sociaal Plan Vlisco. Het Sociaal Plan is onder druk en hoog tempo tot stand gekomen. Tot dinsdag 21 mei hebben jullie de mogelijkheid gehad jullie stem uit te brengen over het Sociaal Plan.
Uitslag enquête

Via deze nieuwsbrief laten we jullie weten dat een meerderheid van onze leden heeft ingestemd met het Sociaal Plan, net als de leden van het FNV en de Unie. Dit betekent dat het Sociaal Plan kan worden ondertekend door de bestuurders van de vakbonden.

Vakbonden tekenen het Sociaal Plan


Nu de meerderheid van onze leden heeft ingestemd, zijn de vakbonden overgegaan tot het ondertekenen van het Sociaal Plan. De definitieve tekst is inmiddels opgemaakt en door alle partijen ondertekend.

Via deze weg bedank ik jullie voor je betrokkenheid.

Wat kan CNV voor je betekenen als je ontslag wordt aangezegd

Het kan zijn dat je straks ontslag krijgt aangezegd. En wat dan? Heb je vragen, stel ze gerust. Let hierbij op twee belangrijke zaken:

Vaststellingsovereenkomst

Als je ontslag wordt aangezegd, krijg je te maken van een vaststellingsovereenkomst, een VSO. Daarnaast zul je een berekening krijgen van de ontslagvergoeding die je wordt geboden. Laat dit altijd controleren door onze juristen. Die zitten voor je klaar. Je kunt dit laten controleren door de VSO, de berekening en de 3 laatste loonstrookjes te mailen naar cnvinfo@cnv.nl. Zet in de mail duidelijk je naam en de naam van je werkgever. Geef aan wat je vraag is, of heb je het idee dat zaken niet kloppen? Geef dat dan aan in de mail.

Loopbaanadvies

Weet je nog niet wat je na je loopbaan bij Vlisco wilt doen? Praat dan eens met een loopbaancoach van James. Die kan je misschien op weg helpen. Bij James kun je namelijk terecht met allerlei vragen over je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Kijk eens op James Loopbaan: zij denken graag met je mee.

Heb je vragen, stel ze gerust.

Ruud Hövelings
Bestuurder CNV
E: r.hovelings@cnv.nl
M: 06 81 88 45 56