Kies je Koers bij Univé

De wereld om ons heen verandert voortdurend en in een steeds hoger tempo

Heb jij wel eens nagedacht over wat dit kan betekenen voor jouw baan? Kom jij met een glimlach en vol energie thuis van je werk? En hoe is dat over 5 jaar? CNV Vakmensen maakt in jouw cao en in de sociale agenda voor de verzekeringsbranche afspraken die jou kunnen helpen bij het beantwoorden van deze vragen. 

Bij Univé gaan ze nog een stapje verder. Jij kunt gratis deelnemen aan een Kies-je-Koers workshop. En je kunt gratis gebruikmaken van de Employability Coach. Dit is mogelijk omdat Univé een pilot uitvoert voor de bedrijfstak-cao voor verzekeringsbedrijven. Met de kennis die we bij Univé opdoen gaan we de ideale employability-instrumenten voor de sector neerzetten. De pilot wordt uitgevoerd met de onafhankelijke deskundigen van Implicit.

Omdat jij werkzaam bent bij Univé kun je nu alvast gratis gebruik maken van het nieuwe aanbod. Voor Univé biedt Implicit de volgende mogelijkheden aan:
- Deelname aan een Kies-je-Koers workshop;
- Individuele gesprekken met de Employability Coach.

Wat kun je verwachten van de Kies-je-Koers workshop?
In een groep van ongeveer 10 personen krijg je in een dagdeel praktische tips hoe je je loopbaan (weer) in beweging brengt en in beweging houdt. Tijdens de Kies-je-Koers sessie krijg je meer inzicht in waar jouw kansen liggen, wat de ontwikkelingen in de sector zijn en hoe je je wendbaarheid verhoogt. Al 100 collega’s van Univé hebben een Kies-je-Koers workshop gevolgd en zij zijn zeer tevreden over de workshop.

Employability coach
Heb je de Kies-je-Koers workshop gevolgd of ben je op een andere wijze geïnspireerd om zelf regie te nemen op je eigen loopbaan? En wil je met een onafhankelijke deskundige praten over jouw kansen en mogelijkheden? De employability coaches staan als sparringpartner voor je klaar. Je bespreekt met de coach de thema’s die jou bezighouden. Je krijgt praktische tips waarmee je direct aan de slag kan. Zo krijg je een advies op maat. En de Employability Coach helpt je om op koers te blijven. De Employabilty Coach is iedere week op een locatie van Univé aanwezig. Lees in de bijlage de planning. Je kunt gewoon binnenlopen of vooraf een afspraak maken. De contactgegevens van de coaches staan onder deze brief. Voor jou als werknemer van Univé zijn er geen kosten verbonden aan een afspraak met de Employability Coach.

CNV Vakmensen stimuleert alle medewerkers om na te denken over hun toekomst en stappen te zetten om nu en op termijn gezond en met plezier te werken. We nodigen jou daarom van harte uit om van dit aanbod gebruik te maken. 
Bel of mail voor meer informatie één van onderstaande contactpersonen bij Implicit:
- Arco Plomp, M 06-53297520, E Arco.plomp@implicit.nu
- Gerrie Spijkers, M 06-42400085, E Gerrie.spijkers@implicit.nu

Contact:
Heb je andere vragen rondom je werk of je lidmaatschap, neem dan contact met mij op.

Tamara Westerink,
CNV Vakmensen
M 06 51 20 29 91
E t.westerink@cnvvakmensen.nl