Inschrijving en workshops ledendag Zuid-Oost Nederland 9 sepember

Op 14 juli heb je van ons al de uitnodiging voor de leukste ledendag in de Borgh in Budel ontvangen. Heb jij je al ingeschreven? Nu kun je je ook aanmelden voor de workshops.

Opfrissen na de vakantie

Misschien is het een beetje weggezakt door de vakantie. Eigenlijk hopen we dat, dan heb je alles goed los kunnen laten. We weten allemaal dat dat het belangrijkste is van vakantie; loslaten van de normale routines en kunnen ontspannen. Dat is het beste voor onze gezondheid. Deze ledendag staat in het teken van gezondheid. Of het nu gaat om een goede nachtrust; wat voor veel mensen niet is weggelegd, of om onze financieën; want onrust of zorgen hebben over geld is niet goed voor onze gezondheid of over onze lichamelijke fitheid. Het komt aan bod op deze ledendag.

Programma

  • 13.00 uur Start met koffie/ thee en lekkers
  • Aansluitend de opening door Piet Fortuin
  • Arnold Vanderleyde neemt ons mee in Fighting for success
  • Workshops ronde 1
  • Workshops ronde 2
  • 18.30 uur Afsluiting met een hapje en een drankje

Aanmelden

Heb je je nog niet aangemeld of weet je niet meer of je het al gedaan hebt? Doe dit dan nu. Meld je aan voor de CNV-ledendag in De Borgh in Budel. Kom je liever niet alleen? Neem dan gerust je partner, vriend/vriendin, kind of collega mee. Voor leden is het gratis. Zijn zij geen lid dan betalen zij als introducee 10 euro. In de week voor de ledendag ontvangt jouw introducee een betaalverzoekje.

Heb je je al aangemeld had dan kom je vanzelf op de bedankpagina van de aanmelding. Dubbel aanmelden kan dus niet. Vergeet niet om je nui in ieder geval voor de workshops aan te melden!

Klik om aan te melden voor de ledendag

Workhops

Er zijn drie workshops:

  1. Financieel Fit
    Geldzaken kunnen je balans flink verstoren, vooral in deze tijd van hoge prijsstijgingen. Aan de hand van een aantal tips helpen we je op weg om financieel fit te worden of te blijven.
  2. Slaaptraining ‘beter slapen’
    Een goede nachtrust is de basis om vitaal te kunnen leven en werken. Tijdens de workshops wordt met diverse technieken geoefend, gericht op het verminderen van stress en het verbeteren van je nachtrust.

  3. Een leven lang fit
    Durf jij in de ring met Arnold? Behalve een fysieke conditie dienen sportieve oefeningen een hoger doel. Arnold geeft je hierover graag tips en neemt de oefeningen met je door.

Er zijn twee rondes workshops. Je kunt je dus voor twee van de drie opgeven. We hebben wel een maximaal aantal mensen per workshop. We proberen iedereen in te delen naar de opgegeven voorkeur, als dat niet lukt dan nemen we even contact op. Als je met een introducee komt en je wilt dezelfde workshops volgen dan kun je dan aangeven. Dan hoeft jouw introducee zich niet los aan te melden voor de workshops. Wil hij/zij een andere dan wel graag even apart aanmelden.

Meld je hier aan voor de workshops

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error