(gratis) Friet van Piet: aanstaande maandag in Dordrecht!

Wie houdt er niet van een frietje? Zeker wanneer deze gratis is! Aanstaande maandag staat je regioteam in Dordrecht op twee plekken om aandacht te vragen voor goede arbeidsvoorwaarden. Kom langs en ga in gesprek over je cao terwijl je geniet van een heerlijk frietje!

We waren iets te enthousiast; afgelopen week hebben we twee nieuwbrieven eruit gestuurd met dezelfde titel . Excuses hiervoor, het is niet de bedoeling jullie te overladen met mail!
Wel willen we aandacht vragen voor het belang van de Bond. Het komt nog vaak voor dat iemand niet weet wat een cao is of wat een vakbond doet. We zijn ook weer bezig met ons arbeidsvoorwaardenbeleid. Waar staan we voor als CNV, welke thema's vinden we belangrijk. Dat vragen we aan onze leden maar ook aan niet-leden. In onze regio gaan we op straat vragen wat mensen belangrijk vinden.

Hiervoor hebben we de actie Friet van Piet Hiermee verwijzen we natuurlijk naar onze voorzitter: Piet Fortuin. Komende maandag 3 juli staan we op twee plekken:

  • 11.00-13.00 met onze frietkar voor centraal station
  • 13.00-15.00 bij Chemours, hoek Baanhoekweg/Grevelingeweg

Wees welkom en geef je mening onder het genot van een bakje friet. Zowel het frietbakje als de friet zelf zijn gratis!
Lukt het niet om langs te komen maar wil je toch je mening kwijt, mail ons dan. We zijn bereikbaar via: inloopvraagbaak-zhz@cnvvakmensen.nl

Tot maandag!

CNV Vakmensen
Team Zuid-Holland-Zuid
Kastanjelaan 18
Ridderkerk


Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error