Enquête arbeidsvoorwaarden Philips

Leden worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan de arbeidsvoorwaarden survey ter voorbereiding van de komende cao onderhandelingen

Op 31 december 2022 expireert de huidige cao Philips en zullen er arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen gestart moeten worden om tot een aangepast/gewijzigd en verbeterd arbeidsvoorwaardenbeleid te kunnen komen. Om jou in de gelegenheid te stellen jouw wensen en opvattingen ten aanzien van jouw cao kenbaar te kunnen maken wordt je van harte uitgenodigd deel te nemen aan een arbeidsvoorwaarden enquête van CNV Vakmensen.

Invullen enquête arbeidsvoorwaarden Philips

Om naar de arbeidsvoorwaarden enquête te gaan klik hier.
Deze enquête staat open tot en met 8 september 2022.

De uitkomsten van deze arbeidsvoorwaarden enquête zullen worden vertaald in een concept cao-voorstellenbrief, waarna de CNV kadergroep de definitieve cao voorstellenbrief zal vaststellen.De verwachting is dat medio oktober 2022 de cao-onderhandelingen van start gaan met de intentie van CNV Vakmensen om voor 31 december overeenstemming te kunnen bereiken over een nieuwe cao.

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door.

Breng je stem uit op de cao-pagina van Philips. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan in de zoekbalk Philips in. Hier vind je een tijdsbalk. Bij ideeën kan je de enquête invullen.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Philips kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Ga direct naar de cao-pagina.
Iedereen, lid of geen lid, kan daar meepraten, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je hebt geen account nodig. Dus ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten.

CNV kadergroep zoekt nieuwe leden

De kadergroep vergadert 4-maal per jaar. Hiervoor wordt jij vrijgesteld met behoud van bezoldiging en krijg jij je reiskosten naar de vergaderlocatie vergoed. De kadergroep heet jou graag van harte welkom. Het gaat tenslotte om jouw arbeidsvoorwaarden! Jij kan je hiervoor op het volgende mailadres aanmelden: a.huizinga@cnvvakmensen.nl


CNV Vakmensen
Arjan Huizinga, bestuurder
T . 06 5160 2032
E. a.huizinga@cnvvakmensen.nl



Maak een ander lid! Dan krijg jij een unieke USB-stick voor je telefoon (plus een cadeau- of bioscoopbon van € 12,50). Maak je iemand lid vóór 30-09-2022, dan maak je óók nog kans op een fiets t.w.v. € 500. Ga snel naar www.cnv-ledenwerven.nl