Dinsdag 20 december: Staking bij Organon

Werkgever is nog niet met beter bod gekomen. Daarmee is besloten om op dinsdag 20 december gedurende één werkdag te staken bij Organon. Kom jij ook?

Tijdstip

De nachtdienst van maandagavond 19 december zal als eerste starten met de staking, de avondploeg van dinsdag 20 december is de laatste ploeg die nog staakt. 

Op dinsdagochtend richten we tussen 7:30 en 9:30 uur een registratiepunt op in de omgeving van Organon. We laten nog weten waar dat precies is, maar in dat tijdvak kom je je registeren als staker met behulp van het formulier dat je nog per post toegestuurd krijgt. Als je bent geregistreerd, zal op korte termijn jouw stakingsuitkering door CNV Vakmensen aan jou worden betaald!

Staken is een recht

Staken in dit soort gevallen is een recht waar je geen last van mag hebben in welke vorm dan ook. Het enige gevolg is dat jouw werkgever over je gestaakte uren geen salaris hoeft te betalen. Daar krijg je als lid van CNV Vakmensen een stakingsuitkering voor in de plaats. 

Omdat we graag een idee willen hebben van de opkomst, willen wij jou vragen een mailbericht te sturen naar bestuurder Rémy Biesmans met de mededeling of je wel of niet naar de staking komt. Dank hiervoor alvast. 

Remy Biesmans
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2833 4284
E r.biesmans@cnvvakmensen.nl