Digitale bijeenkomsten nieuwe pensioenregeling Zuivel

Het pensioenfonds voor de Zuivel gaat per 1 januari 2026 over naar een nieuwe pensioenregeling. Vakbonden hebben overeenstemming bereikt over de inhoud van de nieuwe regeling. Om de nieuwe regeling aan leden te kunnen uitleggen organiseren we drie digitale bijeenkomsten om de regeling toe te lichten.

Digitale bijeenkomsten

We organiseren drie bijeenkomsten op de volgende data:

  1. dinsdag 3 september van 10:00 tot 11:00 uur.
  2. Dinsdag 3 september van 16:00 tot 17:00 uur.
  3. Dinsdag 3 september van 19:30 tot 20:30 uur.

Opgave

Om deel te kunnen nemen aan één van de bijeenkomsten, kun je mij een e-mail sturen: h.jongsma@cnv.nl  Geef in jouw e-mail aan of je wil deelnemen aan bijeenkomst 1, 2 of 3. Doe dit uiterlijk zondag 1 september. 
Op maandag 2 september ontvang je van mij de link voor de bijeenkomst per e-mail.

Stemming door leden na 3 september

De bijeenkomsten zijn bedoeld om uitleg te geven over de inhoud van de nieuwe regeling. Na dinsdag 3 september ontvangen CNV-leden separaat de mogelijkheid om hun stem over de nieuwe regeling uit te brengen.

3 Bijlagen op de website

Bij deze nieuwsbrief horen 3 bijlagen. Alle onderstaande bijlagen tref je op onze website aan onder de Download button. En de linkjes staan ook hieronder.

  1. Werkgevers pensioenfonds Zuivel. In dit document kun je zien of jouw werkgever deelneemt aan het pensioenfonds voor de Zuivel.
  2. Brochure pensioen transitie.Dit is een uitleg over de nieuwe pensioenregeling.
  3. Transitieplan Zuivelindustrie. Dit is het officiële document waarin de afspraken over de nieuwe regeling zijn vastgelegd.

Henk Jongsma
Onderhandelaar CNV
M 06 2238 3073
h.jongsma@cnv.nl