Denk mee over het arbeidsvoorwaardenbeleid tijdens de kaderledendag op 1 september

Vorig jaar hebben we met jullie gesproken over het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen voor 2023. De opkomst was groot en het was een interessante en inspirerende dag. We vinden het belangrijk om ook jouw mening te horen bij het ontwikkelen van arbeidsvoorwaarden. Daarom nodigen we je dit jaar weer uit voor een kaderdag in Arnhem. We zouden het leuk vinden als je erbij kunt zijn!

Denk jij met ons mee?

Afgelopen jaar was vol uitdagingen en onzekerheden. Snelle veranderingen, zoals de impact van corona en de hoge inflatie, hebben invloed gehad op de maatschappij en op jouw werk. Wij zijn benieuwd naar de ontwikkelingen en uitdagingen die jij op de werkvloer tegenkomt, en we willen daar graag met jou over in gesprek. Wat heb jij nodig om plezier te hebben in je werk? Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé? Wat inspireert jou en waar loop je tegenaan op de arbeidsmarkt?

TINT

Dit jaar nodigen we TINT uit tijdens onze kaderdag. TINT is de eerste Technohub Inclusieve Technologie van Nederland in Apeldoorn. TINT zet nieuwe technologieën in om het werk gemakkelijker te maken, beter vol te houden en zelfs te verrichten bij een handicap of beperking.
Bij toepassing van inclusieve technologie worden er bijvoorbeeld ergonomische takelkranen ingezet die zware objecten kunnen tillen. Dit heeft als voordeel dat medewerkers geen zware dozen hoeven te tillen. Ook kun je denken aan het inzetten van spraaksoftware om een computer mee te bedienen, zodat mensen met een motorische beperking toch kunnen werken met een computer.
TINT zal tijdens deze dag alles vertellen over het toepassen van inclusieve technologie. Daarnaast geeft TINT jou de kans om workshops te volgen. Tijdens de workshops kun je de vertaaltechnologie en een virtual reality bril uitproberen. Hoe gaaf is dat!

Save the date

De kaderdag wordt gehouden in Arnhem, de stad waar CNV in 1909 werd opgericht.

We verwelkomen je graag op vrijdag 1 september bij Dudok in Arnhem (Koningstraat 40, 6811 DH Arnhem). De inloop begint om 13:30 uur en de bijeenkomst start om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur. Daarna sluiten we af met een borrel en een klein hapje.
Het aantal plaatsen is beperkt. Meld je daarom snel aan! Bovendien verloten we kaartjes voor een torenbezoek aan de Eusebiuskerk in Arnhem aan de eerste 6 kaderleden die zich aanmelden.

Aanmelden

Meld je uiterlijk 14 augustus aan via deze link als je erbij wilt zijn op 1 september. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Sharon van Boxmeer via het e-mailadres s.vanboxmeer@hotmail.com

Vakbondsverlof

Voor deze vakbondsactiviteit kun je wellicht vrij vragen op basis van je cao of bedrijfsregeling. In de aanmelding kun je aangeven of je vakbondsverlof wilt ontvangen.

Bereikbaarheid

Dudok Arnhem ligt erg centraal in het centrum van Arnhem en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (+- 10 min lopen vanaf Arnhem Centraal). Dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-park aan de Broerenstraat 51.

We kijken ernaar uit om je te zien op 1 september!


Team regio 8 Apeldoorn

Heb je vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error