CNV leden werkzaam bij liftinstituut, laat je stem horen!

Naar aanleiding van berichten uit jullie ledengroep bij het Liftinstituut willen wij een kleine inventarisatie maken. Met deze inventarisatie willen wij ons een beeld vormen van de situatie waar je dagelijks mee te maken hebt en de wijze waarop wij jou beter van dienst kunnen zijn.

Uit de berichtgeving van leden blijkt dat er teleurstelling is over de ontwikkeling van het arbeidsvoorwaardenbeleid bij het Liftinstituut. Als CNV belangenbehartiger zijn wij juist dagelijks bezig met het verbeteren van arbeidsvoorwaarden voor onze leden zodat iedereen zo veel mogelijk tevreden is en blijft met zijn of haar baan. Betekent voor ons dus werk aan de winkel bij jouw werkgever!

Los van de arbeidsvoorwaardenontwikkeling is het natuurlijk ook belangrijk dat je door je werkgever gewaardeerd wordt om wat je doet en wat je betekent voor het bedrijf. Zo zijn er ongetwijfeld nog veel meer aspecten die jullie belangrijk vinden. Daarom willen wij horen wat jij als CNV lid belangrijk vindt en op dit moment zeker nog verbeterd kan worden. Waar moet je dan aan denken? Wij hebben het kort op een rij gezet.

  • Arbeidsvoorwaarden: Loonsverhoging, onkostenvergoedingen, overwerk, verlof, werktijden enzovoort. Dit zijn allemaal onderwerpen die normaal gesproken in een cao zijn geregeld. Het Liftinstituut kent geen cao onderhandelingen of cao, maar ben je desalniettemin toch tevreden?
  • Arbeidsinhoud: Ben je tevreden met het werk dat je verricht of ben je eigenlijk ergens anders voor aangenomen, wordt je beloond volgens het daadwerkelijke werk dat je doet. Zie je jezelf dit werk over vijf jaar nog doen enz.
  • Arbeidsomstandigheden: Hoe ervaar je de invloed op je omstandigheden in het veld. Is er goed overleg en wat als het een keertje tegenzit? Is bijvoorbeeld de omgang met de eindgebruiker soepel?
  • Arbeidsverhoudingen: Hoe is de sfeer in het veld en je contact met direct leidinggevenden? Heb je de indruk dat jou ideeën in de organisatie naar boven drijven of blijven ze volgens jou ergens hangen? Voel je behoefte aan meer direct contact met MT?

Wij zijn zeer benieuwd naar jouw reactie op deze onderwerpen. Je kunt je reactie deze zomer sturen naar a.bot@cnv.nl Wij pakken het dan na de zomervakantie op en zullen we als eerste jullie laten weten wat het resultaat is van deze uitvraag.

Arthur Bot
bestuurder CNV
M: 06 2044 5190
E: a.bot@cnv.nl