CNV-leden stemmen in met cao-resultaat Yara

Een kleine meerderheid heeft ingestemd met het eindbod van Yara. In deze nieuwsbrief lees je hoe verder.

Na een aantal onderhandelingen en een tussentijdse ledenraadpleging hebben jullie kunnen stemmen op het eindbod wat Yara heeft neergelegd. Een kleine meerderheid van de CNV-leden heeft ingestemd met de nieuwe cao.

De leden van het FNV hebben tegen gestemd

We willen het FNV de ruimte geven om te onderhandelen over een verbeterd eindbod. Als CNV doen we daarom een stapje terug en hopen we een akkoord voor alle bonden overeen kunnen komen. Na de zomervakantie zullen de gesprekken verder gaan. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren, of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv.nl/werf-een-lid.

Voor nu wens ik jullie een fijne zomer toe, mochten er vragen zijn hoor ik het graag. 

Mede namens, 
Peter Vlaming, Rudy Harding en Iloy Duysserinck,

Met vriendelijke groet,
Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: 06 4163 6856
E: k.vandervoort@cnv.nl