CNV en FNV stemmen voor het eindbod

Op 11 juli heb ik jullie bericht dat de CNV-leden hebben ingestemd met het eindbod van de werkgever. FNV had tegen gestemd, daarom hebben we FNV de ruimte gegeven verder te onderhandelen.

Op 19 september 2024 zijn er ledenraadplegingen geweest
De werkgever heeft tijdens deze bijeenkomst uitleg gegeven over het eindbod. Er zijn veel vragen gesteld en hopelijk heeft dat meer duidelijkheid gegeven over het eindbod en de positie van Yara. Mocht je toch met vragen zijn blijven zitten, geef dit aan mij, Iloy of Rudy aan zodat we jouw vraag kunnen beantwoorden. 

FNV heeft vóór gestemd
Na de bijeenkomsten hebben de leden van FNV gestemd over het eindbod. Ook FNV heeft vóór het eindbod gestemd. Dit betekent dat CNV en FNV de cao zullen ondertekenen. De cao zal met terugwerkende kracht ingaan. Wanneer dit precies gebeurt, kan ik nu nog niet vertellen.

Meepraten of reageren?
Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren, of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Maak je collega lid!
Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv.nl/werf-een-lid.

Met vriendelijke groet,
mede namens Rudy Harding en Iloy Duysserinck,

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: 06 4163 6856
E: k.vandervoort@cnv.nl