Cao-onderhandelingen Athora van start

Graag wil ik mij eerst kort voorstellen. Ik ben Tossif Alvi en ik ben jouw nieuwe vakbondsbestuurder/cao-onderhandelaar voor Athora. Ik ben recent gestart bij CNV als vakbondsbestuurder en kijk er naar uit om mij in te zetten voor jullie arbeidsvoorwaarden! Binnenkort zal ik starten met de cao-onderhandelingen voor jouw cao. Hiervoor is jouw input essentieel, het zijn immers jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor deze cao-onderhandelingen ben ik nog op zoek naar mensen die willen deelnemen aan de cao-commissie (een cao-denktank). Wil je mij hierin helpen? Laat het dan vooral weten!

Graag vraag ik je dan ook om de enquête in te vullen, zodat ik een goed beeld heb van wat je belangrijk vindt en wat je op dit moment nog mist in de cao.
Stuur de enquête ook gerust door naar andere collega’s die geen lid zijn, hoe meer input ik namelijk heb, des te beter beeld ik krijg wat er onder de werknemers speelt.

Klik hier om deze enquête in te vullen. Je kunt de enquête invullen tot en met 20 augustus 2023.

Krijg je de nieuwsbrief per post of ben je nog geen lid, dan kun je deze nieuwsbrief vinden op de cao-pagina van Athora. Ga naar de cao-pagina via www.cnvvakmensen.nl/caos en typ Athora in het zoekveld. Via bovenstaande link kan je dan de enquête invullen.

De cao-pagina van Athora

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject.
<< Ga naar jouw cao-pagina >>

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, ook als er andere werk gerelateerde situaties spelen, schroom dan niet om ook via de onderstaande contactgegevens met mij contact op te nemen. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met Eric Bot, kaderlid van het CNV binnen Athora. In de hoedanigheid van kaderlid is Eric beschikbaar voor eventuele vragen. Hij is te bereiken op het volgende mailadres: eric.bot@zwitserleven.nl

Alvast bedankt voor het invullen!

Tossif Alvi
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 0681920379
E: t.alvi@cnvvakmensen.nl

Heb je vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error