Allnex komt met verbeterd eindbod

Nadat jullie massaal het eindbod van Allnex hadden afgewezen, hebben we jullie werkgever gevraagd te komen met een verbeterd eindbod. Dit verbeterde eindbod is er gekomen en is in te zien via de bijlage bij deze brief.

Woensdag 15 december heeft Allnex het verbeterde eindbod aan ons toegelicht. Als onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen zijn wij van mening dat wij alles in het werk hebben gesteld om tot goede afspraken te komen.Het is nu opnieuw aan jullie om aan te geven of je akkoord bent met de tekst van dit verbeterde eindbod. Dit verbeterde eindbod is een definitief eindbod. Ook nu geldt het, is ja of nee!

Klik hier om te stemmen tot en met maandag 20 december 18.00 uur.

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door. Om je stem toch uit te brengen ga dan naar: https://bit.ly/ caobodAllnex

Indien je vragen hebt, spreek dan Peter of Pierre aan of stuur je reactie naar p.vlaming@cnvvakmensen.nl


Mede namens Pierre Verdult en Peter Passier,
Peter Vlaming
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5329 5256

Downloads