Afspraak met HR Apple uitgesteld, niet afgesteld

Vandaag zouden we als CNV gaan praten met HR directeur Anne Meyer, maar dat heeft ze afgezegd. In 2025 wilde ze een nieuwe afspraak maken... Maar dat kan natuurlijk niet! Dat is veel te laat. Uitstellen lijkt zo op afstellen.

Woensdag 25 september zouden wij - CNV kaderleden en bestuurder - met Anne Meyer gaan praten in verband met alle zaken die wij willen veranderen of verbeteren. (Zie ook het vorige bericht: Issues en oplossingen binnen Apple - Nieuws | CNV Vakmensen) Helaas heeft Anne aangegeven de afspraak te willen verzetten naar... begin 2025. Dit in verband met het aantreden van een nieuw HR persoon: Chandra. Zij zal in het vervolg ons aanspreekpunt zijn.

Stokje overnemen

Uiteraard zullen jullie niet zitten wachten op nog eens minstens drie maanden uitstel. Wij hebben dan ook voorgesteld dit toch zo snel mogelijk te realiseren. We begrijpen dat Chandra het stokje moet overnemen, en ingewerkt dient te worden. Maar wederom een flink aantal maanden uitstel is onacceptabel daar er echt spijkers met koppen geslagen moeten worden. Bovendie lijkt al dit uitstellen op afstellen. Anne heeft gezegd spoedig met een nieuwe recentere datum te komen. Als het zover is, dan zullen we dat julie ook laten weten.

Maak je collega lid van CNV

Het is de tijd dat werknemers bij Apple Retail meer invloed krijgen, maar dan moeten er wel meer werknemers lid worden. Op dit moment is er een zeer aantrekkelijk aanbond om lid te worden maar ook voor jou om iemand lid te maken! Het nieuwe lid betaalt voor de eerste 6 maanden totaal maar €24,00 en jij krijgt als aanbrenger een cadeaubon van €20,00: Member Get Member

Met vriendelijke groet,

 

Henne Veeninga (kaderlid)

Roel Millenaar (kaderlid)

Joud Hashisho (kaderlid)

Leon van der Elsen (bestuurder) 06-81419158 of l.vanderelsen@cnv.nl