Acties opgeschort bij Lubrizol: directie wil met ons in gesprek

Gistermiddag kwamen wij bijeen met het actiecomité om te bespreken wat we gingen doen als het ultimatum komende maandag af zou lopen.

Het was een effectieve vergadering omdat we halverwege door de directie van Lubrizol gebeld werden met een uitnodiging om op korte termijn in gesprek te gaan over jullie arbeidsvoorwaarden. De acties die we gepland hadden voor volgende week zijn dus ook voorlopig opgeschort

Geen cao, wel inhoudelijk in gesprek

De directie was heel duidelijk: er komt absoluut geen cao. Wel willen ze graag met ons inhoudelijk in gesprek over het verbeteren van jullie arbeidsvoorwaarden. Dat gaan we komende maandagavond 27 mei 2024, om 18.00 uur doen. We zullen daarvoor samenkomen met de PVT en het actiecomité om alles goed voor te bereiden. We houden jullie uiteraard op de hoogte. 

Ultimatum en acties 

Omdat de eis van het Ultimatum, om met ons om tafel gaan, voor nu is ingewilligd, zijn de geplande acties opgeschort. Het ultimatum blijft van kracht totdat we tevreden zijn.
Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met je vakbondsbestuurder.

Stijn Duursma, bestuurder CNV
M 06 8191 9555
s.duursma@cnv.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error