6 november online spreekuur team Zuid-Holland-Zuid, Ridderkerk

Maandag 6 november staan we weer voor je klaar van 18.00 - 21.00 uur.
Heb je vragen, mail naar inloopvraagbaak-zhz@cnvvakmensen.nl  en wij nemen contact met je op.

Koopkrachtbehoud

Nog steeds is dit voor velen een belangrijk thema. De prijsverhogingen gaan minder snel maar in de supermarkt is het nog steeds schrikken. We doen er alles aan de mensen die het hardst getroffen zijn, zo veel mogelijk te laten profiteren van de loonruimte.

Dit betekent dat we in veel cao's een verhoging met een vast bedrag afspreken.

Als voorbeeld: iedereen 300 euro per maand erbij, los van je bruto inkomen dus geen verhoging in procenten. Deze 300 euro is voor een lager inkomen naar verhouding een veel grotere stijging dan voor een hoog inkomen. Zo komt de loonsverhoging terecht bij de mensen die deze het hardst nodig hebben.

Heb je vragen of opmerkingen over je persoonlijke situatie op het gebied van inkomen, laat het ons dan weten. We willen de koopkracht van onze leden verbeteren. Hoe meer inzicht in persoonlijke situaties, des te gerichter kunnen we het aanpakken. Jullie verhalen en voorbeelden zijn meer dan welkom en uiteraard is ieders privacy gewaarborgd!     

Overigens staat het spreekuur weer open voor welke vragen dan ook, dus ook vragen op een ander gebied.

Vragen en/of opmerkingen?

Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via de email: inloopvraagbaak-zhz@cnvvakmensen.nl

CNV Vakmensen
Team Zuid-Holland-Zuid
Kastanjelaan 18
Ridderkerk