Uitslag stemming verbeterd eindbod Saint-Gobain Abrasives

Afgelopen dinsdag hebben leden gestemd over het verbeterd eindbod voor Saint-Gobain Abrasives. Leden hebben ingestemd met de cao.

Ledenvergadering 

De meerderheid van de CNV-leden heeft ingestemd, waardoor een nieuwe cao voor Saint-Gobain Abrasives nu een feit is. We hebben de werkgever inmiddels op de hoogte gebracht van de uitslag en gaan nu werken aan de afronding van de cao-tekst.
Bedankt voor jullie betrokkenheid en participatie in dit proces!

Een duidelijk signaal naar jullie werkgever

Ondanks dat de meerderheid van de leden heeft ingestemd met de cao, werd gisteren ook een duidelijk signaal afgegeven: er heerst onvrede bij medewerkers. Een aanzienlijke groep medewerkers voelt zich niet gehoord. Dit hebben we gisteren duidelijk aan jullie werkgever kenbaar gemaakt. We willen hierover graag in gesprek gaan om collectief de pijnpunten te bespreken. Jullie werkgever staat hiervoor open.

Na de vakantieperiode wordt er een gesprek gepland. Zoals gisteren aangegeven, willen we graag jullie geluid laten horen. Deel daarom jouw input voor dit gesprek via s.vanboxmeer@cnv.nl

Vind jij de cao van Saint-Gobain Abrasives ook belangrijk? 

Om effectief jullie belangen aan de cao-tafel te kunnen behartigen, is het essentieel dat de vakbondsbestuurder goed op de hoogte is van wat er speelt op de werkvloer. Hiervoor hebben we kaderleden nodig. Wil jij direct bijdragen aan het cao-proces en opkomen voor goede arbeidsvoorwaarden voor jouw collega’s? Word dan kaderlid! Voor meer informatie kun je terecht bij de huidige kaderleden of contact opnemen met de vakbondsbestuurder.

Cao-pagina

De nieuwe cao zal op de cao-pagina worden geplaatst. Heb je vragen of wil je reageren? Bezoek dan de cao-pagina van Saint-Gobain Abrasives om het hele cao-proces te volgen en mee te praten. Klik hier om naar de cao-pagina te gaan.

Sharon van Boxmeer 
Bestuurder CNV
M: 06 2886 6512
E: s.vanboxmeer@cnv.nl 

Mede namens de kaderleden Jo Uranka, Ankie van der Sterren en Nick Mast